Parklex

Julkisivulevy

Korkeapainelaminaatti-julkisivulevy (Parklex) on isomittainen ja puuviilupintainen. Järjestelmä on tarkoitettu julkisivuihin tai sisäseiniin uusissa tai kunnostettavissa kohteissa liike-, toimisto- ja kerrostaloissa ym.

Parklex Floors on kulutusta kestävä valinta julkisten tilojen lattioihin.

Sisällä Parklex sopii kaikkiin pintoihin, myös kosteisiin tiloihin. Uimahallit, kylpyhuoneet ja kuistit vaativat kosteudenkestoa ja kestävyyttä.

Katso lisää kohteita maailmalta.

Tuotekuvaus
Mitat
Paino
Ulkonäkö
Suunnitteluohje
Esitteet

Julkisivulevyn pinta on valmistettu puuviilusta ja sisältö on valmistettu selluloosakuidusta ja fenolihartsista, joka on prässätty korkeassa paineessa ja kuumennettu. Levyllä on korkea iskunkestävyys ja vahva auringon, sateen, tuulen, lumen ja pakkasen kestävyys. Levyt asennetaan metalli- tai puuprofiileihin joko näkyvällä tai piilokiinnityksellä. Profiilit ja piilokiinnitystekniikka, täydentävät eristeet ja liitoskappaleet ovat saatavilla.

Pituus: 2440 mm
Korkeus: 1220 mm
Paksuus: 4,6,8,10,12,14 and 18 mm
Rakennuspaksuus sisältäen asennuskiskot ja tiilet on noin 25 - 55 mm

Paino: noin 1,3 g /mm³ tai 13,5 kg 10 mm levylle

Levyt voidaan toimittaa 5 eri viilulla, luonnonvärisestä tummaan ruskeaan ja eri pintakuvioilla.

Levyt kiinnitetään ruuveilla tai liimalla metallisiin tai puisiin pystylistoihin sillä tavoin, että jäisi noin 20-30 mm ilmatila. Piilokiinnitysmenetelmää voidaan käyttää vähintään 12 mm paksuissa levyissä. Täydentävälle eristeelle ovat saatavilla erityinen välikannatin ja metallikonsoli. Tarkemmat piirustukset, jotka esittelevät erilaisia nurkka-, ikkuna-, ovi-, räystäs-, perustus- yms. liitosdetaljia, ovat meiltä saatavissa pyynnöstä.

Levyn käsittelemiseksi pitää käyttää kovan puulajin työkaluja (poraus, leikkaaminen ja hionta).